Mekaniker i nordvest reddede min ferie

Hvert år tager jeg en tur til Østrig, hvor min familie og jeg pakker bilen og tager på skiferie. Det siger selv, at det er enormt vigtigt, at bilen er i topform, når man skal på så lang en tur, men det plejer nu ikke at være noget problem.

Men sidste år i februar skete det værst tænkelige. Min bil var brudt sammen, og jeg kunne simpelthen ikke regne ud, hvad den fejlede. Det er virkelig sjældent, at jeg oplever problemer med min elskede BMW, men det skulle selvfølgelig være tilfældet en uge inden bilferien. Jeg derfor hurtigt på vej til en mekaniker nordvest, så problemet kunne blive løst.

Jeg fik nye dæk og fantastiske bremser

Da jeg hurtigt kom til mekaniker nordvest, så mekanikeren bilen efter. Han kunne meget hurtigt konkludere, at der var noget galt med bilens bremser og dæk, så det var enormt heldigt, at mekanikeren også fungerede dom dækcenter nordvest.

Allerede efter tre dage kunne jeg køre hjem i BMW, og den var derfor klar til den lange tur, som vi havde set så meget frem til.

Det var en virkelig stor lettelse, for jeg havde allerede set for mig, at min familie og jeg måtte til at leje en bil, som slet ikke kunne leve op til køreglæden i min egen.

Mangler du også et dækcenter i nordvest?

Hvis du enten mangler en mekaniker eller et dækcenter i nordvest, så kan jeg i den grad anbefale Tranevej Auto. De er superprofessionelle og ved, hvad de laver. Lige så snart jeg trådte ind i værkstedet, kunne jeg fornemme, at det var en mekaniker, der kunne sit fag.

Hvis du, ligesom jeg, elsker din bil meget højt, så vil du sikkert også gerne tage det bedst mulige valg i for hold til mekanikere. Jeg kan garantere dig, at det gør du, når det kommer til Tranevej Auto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *