Er superfood noget vås?

Jeg har egentlig altid tænkt, at superfood var noget vås, for i min optik var det tilstrækkeligt at spise varieret. Dét gør jeg sådan set også stadig, for min krop skal selvfølgelig bruge alle mulige vitaminer og næringsstoffer.

Det stopper mig dog ikke i at spise superfood næsten hver eneste dag, for det giver mig bare lidt mere overskud, kan jeg mærke. Det giver for eksempel også meget bedre og mere vedvarende energiniveau, end det er tilfældet med produkter der påstår at være lavet til netop det formål.

Min mave har det fantastisk

Hvis der er en del af min krop, der har fået det meget bedre, så er det min mave. Der kan jeg tydeligt mærke forskel. Min opfordring er så også, at du bør genopret tarmflora med superfood, for det får du det altså meget bedre af.

Din mave skal selvfølgelig også lige vænne sig til at få en masse kostfibre og mælkesyre, men over tid vil det føles så meget bedre, end du lige er vant til. Så du kan godt begynde at glæde dig med det samme, for det kan altså virkelig noget, har jeg kunne mærke.

Superfood giver et boost uden lige

Før i tiden var jeg altid lidt dvask, og det har jo været fordi, at min krop og tarmflora har manglet nogle vigtige vitaminer og næringsstoffer. Jeg er derfor vildt glad for, at jeg fået rettet op på dette. I dag har jeg meget mere energi, også senere på dagen. Så det er ikke noget med, at jeg er helt udkørt, når arbejdsdagen er overstået. Jeg har faktisk energi til at få gjort de ting, som jeg skal huske at få gjort, når jeg endelig er hjemme igen. Før i tiden var det en kamp for mig at få gjort diverse pligter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *