Boligadvokat, samt skøde advokat til skødeskrivning

Der er mange grunde til at bruge en boligadvokat, da de kan hjælpe med lidt af hvert. Her på siden har vi lavet en liste, der viser hvornår vi mener du kan bruge en god boligadvokat. Den mest almene grund til at tage kontakt til en boligadvokat, er ved salg af en bolig. Det er ligemeget om det er til nogle helt andre, eller med hensigt at gøre det internt i familien. Det kræver nemlig at man får lavet en rigtig købsaftale, samt en skødeskrivning. En boligadvokat er nemlig også skøde advokat, og kan derfor hjælpe med den del. Når du sælger internt, til f.eks. børn, så er der stadig mange regler om hvad man kan, og ikke kan. Det kan være uoverskuelig hvis man ikke har den største viden inden for faget.

Man kan selvfølgelig også bruge en mægler, men et kan desværre hurtigt blive dyre. Det er fordi de ofte skal have en større pris, da de også står inde for marketing, osv. Hos en boligadvokat er du nemlig selv ansvarlig for marketing og det skaffe kunderne, samt at fremvise huset. Her har de dog også en fast lav pris til købsaftale, samt skødeskrivning. På den måde spare du nemlig en masse penge. Det er dog også en del mere arbejde på side, ved mindre du allerede kender den potentielle køber. Dog er der mange måder nu, hvor du selv kan reklamere for din bolig på diverse webportaler. Der er ofte en pris når man tilmelder sig.

Boligadvokat der kan lave skødeskrivning

Så hvis en god boligadvokat, om de skal bare rådgive angående forældrekøb, eller arbejde som skøde advokat, så kan du med fordel tage kontakt med en lokal. De har ofte rigtig mange år i branchen, og har derfor prøvet lidt af hvert. Med den viden er de klar på det hele, og kan give dig den bedst mulige rådgivning. De kender nemlig også de uforudsete, etc.

Hvis det lyder som noget for dig, så kan du læse mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *